SPOR AYAKKABI GİYMENİN 5 ALTIN KURALI

İtiraf etmeliyiz ki hepimizin en sevdiği ve ayağından hiç çıkarmak istemediği modeller, spor ayakkabı modelleridir. Günlük hayatımızın vazgeçilmezleridir, onlarsız bir hayat düşünülemez. “Giy ve çık” düşüncesiyle en hızlı ve rahat kombin yaptığımız bu modelleri acaba doğru kullanıyor muyuz? Bu yazımızda spor ayakkabıların olmazsa olmazı 5 kuralı sizin için listeledik.

AYAK TİPİNİZİ ÖĞRENİN VE AYAK NUMARANIZI DOĞRU SEÇİN!

Ayak yapınızı mutlaka önceden bilin. Ayak tipinizi öğrenmek için ıslak ayak ve kâğıt testi yapın. Her modelde ayak numarası değişebilir. Bu nedenle numaranızdan emin olmak için altı ayda bir ayak numaranızı ölçün.

RAHATLIK ÖNCELİĞİNİZ OLSUN!

Spor ayakkabısı alırken mutlaka ayağınızı rahat ettiren modeli seçmeye özen göstermeliyiz. Kalite ve tasarım kadar önemli olan bu husus gün boyu sizi rahat ettirecektir.

KALİTELİ AYAKKABILARA YÖNELİN!

Hesaplı olsun düşüncesiyle seçeceğiniz ucuz ayakkabılar erken eskiyerek size daha pahalı bir maliyet çıkaracağı gibi sağlıksız tasarımı ile de ayaklarınızı rahatsız edecektir. Her pahalı ayakkabı iyidir diye de düşünmemeliyiz. İyi markalara yönelerek seçimlerimizi kaliteden yana yapmalısınız.,

ZEMİNE UYUMLU MODELLER SEÇİN!

Seçeceğiniz ayakkabıyı hangi zeminde kullandığınız önemlidir.  Parkta, ormanda, spor salonunda veya sokakta; toprak, çim ya da beton zeminlere uygun ayakkabıları seçerek ihtiyacınıza uygun seçim yapmış olacaksınız.

Yeni Sezon spor ayakkabılara göz atmak isterseniz bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yeni Sezon Erkek Spor Ayakkabılar

Yeni Sezon Kadın Spor Ayakkabılar