Stacy Martin

Nymphomania dizisiyle tanıdığımız Stacy Martin sade, şık, klasik ama modern stiliyle genç bir stil ikonu. Günlük hayatında da genellikle elbise ile görüntülenen Stacy Martin tarzını genellikle masum yüz ifadesine çok yakışan doğal makyajı ve özenilmemiş izlenimi veren saçlarıyla tamamlıyor. Eğer bu elegan görünüm hoşunuza gittiyse siz de günlük giyiminizde klasik elbiseleri, şık topuklu ayakkabılar ve minik çantalarla tamamlayıp, doğal makyajla benzer bir stil elde edebilirsiniz.klasik bayan elbiseayakkabı ve çanta

Mia Goth

Mia Goth ise Nymphomania dizisiyle hayatımıza giren bir başka yeni nesil stil ikonu. 1993 doğumlu İngiliz akrits de masum yüzü, var – yok makyajı, kendisine çok yakışan sade ama ve şık stiliyle moda dünyasının radarına girmeyi çoktan başardı.Mia Goth’un tarzını beğenenlere üzerindeki o pudra pembesi elbisenin benzeriyle çok sükse yaratacaklarını hatırlatalım.

Mia Goth ayakkabısıçanta ve ayakkabı

Lilly – Rose Depp

Johnny Depp ile Fransız model ve müzisyen Vanessa Paradis’in 1999 doğumlu kızı Lily-Rose Depp; modellik ve mankenlik basamaklarını hızla tırmanırken, sıra dışı güzelliği, cool tavrı ve eksantrik stiliyle tam bir it-girle dönüşmüş durumda. Bizce Lily – Rose Depp, giydiği bu harikulade beyaz elbise ile yaz davetlerinde ilham periniz olabilir.kombin

Zendaya

Kariyerine Disney yıldızı olarak başlayan oyuncu, şarkıcı, dansçı ve model Zendaya farklı yüz hatları, bronz teni ve seksapeli ile moda dünyasının genç stil ikonlarından. Zendaya; tamamen kendine özgü, karakterli ve renkli stiliyle modaya ilgi duyanların takip etmesi gereken isimlerden biri. Eğer siz de Zendaya’nın tarzını beğendiyseniz; bu görünümü renkli bir ceket – pantolon takım, iddialı bir stiletto ve dağınık saçlarla ofis stilinize uyarlayabilirsiniz.

Zendaya özel kombin

Elle Fanning

Dupduru, masum ve güzel bir başka genç oyuncu da Elle Fanning. Ele Fanning belki de gençliğini, masumiyetini vurgulamak için, gündüz şıklığında da gece şıklığında da sıklıkla açık renk elbiselerle, adeta bir peri kızı gibi çıkıyor karşımıza. Eğer siz de Elle Fanning’in tarzını beğeniyorsanız, açık renk uçuş uçuş elbiseler ve açık renklerle yapılmış makyaj yaz davetlerinde sizin için doğru seçim olabilir.

açık renk elbise modelleri