KASIM’DA İLVİ BAŞKADIR!

Sonbaharın havasından olsa gerek, havadaki aşk kokusunu siz de duyabiliyor musunuz?  Kasım ayı çoktan yaz modundan, kış moduna geçtiğimiz en güzel aylardandır. Artık depresyondan çıkıp kışın güzelliklerinin farkına varıp, enerjimizi yükseltmeye başlamanın tam zamanı. İlkbahar gibi karnımızda kelebeklerin anlamsızca dolaştığı bu zamanların keyfini çıkarın. Unutmayın ki kış uzun bir mevsimdir, sürekli depresyon ve uykulu modla zaman geçmez. Kendinizi şımartın ve güne başlarken enerjinizi yükseltecek şeyler yapmaya özen gösterin. Bunu kıyafet seçimlerinize yansıtın ve sizi mutlu ve konforlu hissettirecek kombinler tercih edin. Peki Kasım ayının gelmesiyle size ayakkabılarla aşk yaşatacak önerilerimizi incelemeye ne dersiniz. Hadi birlikte en güzel modelleri incelemeye başlayalım!

 

Havalı Tabanlı Ayakkabılar

Kış aylarında, hava koşullarını kestiremediğimiz için her zaman daha rahat edeceğimiz kombinler yapmak isteriz. Bunu yapmak tabii ki mümkün. Hem şık hem de rahat edeceğimiz modelleri ve öncelikle tarzımıza yakışan, bizi yansıtan modelleri seçerek dikkat çekebiliriz. Peki bu senenin en dikkat çeken modelleri neler? Bu sezonun en dikkat çeken modelleri, kalın tabanlı ayakkabı ve bot modelleridir. Bunun yanı sıra western yani kovboy çizmeleri de oldukça beğeni toplayan diğer modellerdendir. Bu ayakkabılara bir önceki yazımızda değinmiştik. Merak edenler buraya tıklayarak ulaşabilir. Havalı görünümünüzü destekleyen bu kalın tabanlı ayakkabı modelleri, oldukça rahat ve kullanışlıdır. Ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu modelleri ister bir jeanle ister modern bir elbiseyle tamamlayarak harikalar oluşturabilirsiniz. İster postal formdaki ister oxford formdaki bu modellerle kombinlerinizde çok daha etkileyici görünmeyi başarabilirsiniz. Ayrıca kalın taban görünümleri sizi endişelendirmesin, özel taban ve kaymaz özellikleriyle hafif olmaları kullanım açısından da oldukça rahattır. İLVİ’de size ilham verecek birbirinden özel tasarımları bulabilirsiniz.

Topuklu Ayakkabı Aşkı

Birçok kadın duygularını bazen bir ayakkabıyla bile ifade edebilir. Ayakkabı onlar için bir tutku hatta büyük bir aşktır.  Özellikle topuklu ayakkabılar olmazsa olmazlarıdır. Topuklu ayakkabı tutkunları için her gün topuklu giymek çok normal ve sıradan olabilir. To  puklu ayakkabı, güçlü, feminen, sıra dışı, kışkırtıcı belki de yere sağlam basmak isteyen bir kadını ifade edebilir.  Animal print tasarımlı stilettolar bu sezon yine oldukça trend ve eğer bir topuklu ayakkabı düşkünüyseniz mutlaka bir animal print desenli model gardırobunuzda yer almalı. Birbirinden iddialı ve hiçbir yerde bulamayacağınız özel tasarım topuk detaylarına ise bir kez daha aşık olacaksınız. Kalp çalan modeller ilvi.com da sizi bekliyor. Mutlaka buraya tıklayarak bir göz atın.

Zamansız Rahatlık

Kış aylarının insana verdiği yorgunluk ve miskinlik hissi hemen hemen hepimizi etkiler.  İşe, okula veya dışarıya çıkmak güçleşebilir. Kendinizi dışarıya çıkmak için hazır hissetmek için daha rahat kombinler oluşturabilirsiniz. Seçeceğiniz ayakkabının da konforlu ve tüm gün sizi rahat ettireceğinden emin olun. Uzun yürüyüşler enerjinizi geri kazanmanıza yardımcı olurken, spor ayakkabı tercihlerinizle de bunu destekleyebilirsiniz. Son zamanların en çok tercih edilen modellerinden kalın tabanlı modelleri spor ayakkabılarda da görmek mümkün. Son trend bu spor ayakkabılar İLVİ’de sizi bekliyor. Üstelik süper bir kampanyayla bu modellere sahip olabilirsiniz. Kasım ayının sonuna kadar devam edecek “Black Friday” kampanyasından yararlanmayı unutmayın!